logo

Zonnepanelen op het dak van uw bedrijf

Geld besparen door uw omgeving schoon te maken

Laat me weten hoe

Lagere energiekosten én een gezonder klimaat: dat is wat zonne-energie voor u doet. Wek uw eigen stroom op met zonnepanelen op het dak van uw bedrijf en bouw actief mee aan een schone, elektrische samenleving. TerraWatt biedt u het beste systeem voor de beste prijs.

Daarom zonnepanelen van TerraWatt

Dankzij onze ervaring met dakgebonden zonne-energiesystemen voor bedrijfspanden kunnen wij u snel en doeltreffend helpen. Van advies en berekening tot de financiering en het plaatsen van uw zonnepanelen – u kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten.

Betrouwbare beoordeling

De staat van uw platte of hellende dak, de dakconstructie, de staat van uw dakbedekking; wij beoordelen dit alles vooraf met de grootste expertise.

Planning in overleg

Wij overleggen vooraf de hele planning van het project met u, waarna u er verder geen omkijken meer naar heeft.

Installatie zonder overlast

Tijdens de installatie van uw zonnepanelen ondervinden u en uw medewerkers nauwelijks tot geen overlast voor de eigen werkzaamheden.

Kwaliteitssystemen

Wij gebruiken zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit. Ook onze volledige werkwijze staat in het teken van kwaliteit. Uiteraard zijn wij ISO 9001-gecertificeerd.

Klaar voor gebruik

De installatie van uw zonnepanelen wordt gebruiksklaar en inclusief AC-aansluiting opgeleverd: u hoeft er zelf dus niets meer aan te doen.

Eenvoudige monitoring

Inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen? Via de omvormer kunt u 24/7 online de prestaties volgen. Wij kijken mee en lossen eventuele storingen direct op.

Hulp bij financiering

Onze financiële afdeling ontwikkelt samen met u de beste, meest efficiënte en meest kosteneffectieve oplossing voor uw financiering.

Vertel ons uw energie-uitdaging

Vragen over aanschaf, rendement, subsidie, installatie of systemen? Of over uw plannen sparren met een van onze zonne-energie-experts? Bel of mail ons voor vrijblijvend advies. Of vraag meteen een gratis berekening aan.

Ik wil advies