logo

Over TerraWatt

De elektrische toekomst begint nu!

Ik ben erbij

TerraWatt is volop bezig met de transitie naar schone energie. De toekomst is immers elektrisch. Met onze ambitieuze doelstellingen en aanpak helpen wij bedrijven om kosteneffectief over te stappen naar zonne-energie.

Onze missie

TerraWatt wil duurzamere energie letterlijk dichtbij brengen. Hiervoor koppelen wij via duurzame energieoplossingen lokale gevers en ontvangers aan elkaar op particulier, zakelijk en overheidsniveau. Samen met onze klanten streven wij naar oplossingen die comfortabel, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken en te begrijpen zijn.

Onze visie

Met TerraWatt zijn wij de vanzelfsprekende partner in een samenleving waarin duurzame, hernieuwbare energie de standaard wordt en klanten lokaal energie willen afnemen of produceren. Met de energiebehoeften van onze klanten als vertrekpunt ontwikkelen en leveren wij innovatieve energieproducten en energiediensten. Dit doen wij samen met onze partners: gemeenten, provincies, woningbouwverenigingen, bewonersorganisaties en leveranciers. Zo brengen we de transitie naar schone energie in Nederland dichterbij.

Wat doet TerraWatt dan precies?

TerraWatt ontwikkelt, levert, financiert en plaatst zonne-energiesystemen, bouwt zonneparken, levert batterijen voor energieopslag, biedt een oplossing voor biomassa-afval en ontwerpt en installeert intelligente laadpalen. Zo dragen we intensief bij aan de overgang naar schone en duurzame energie in Nederland.

Wat drijft ons?

Wij zijn Roel van Beusekom en Gerard den Otter, de oprichters van TerraWatt. Met TerraWatt willen we onze ambities uitdragen en waarmaken, en zo bijdragen aan de transitie van fossiele naar 100% schone energie in 2050. Er moet voor 2050 nog zoveel gebeuren dat we er nú gezamenlijk hard aan moeten trekken.

Hoe maken we onze ambitie waar?

TerraWatt combineert de beste materialen en producten met de beste voorwaarden. En dat alles voor de beste prijs. Wij zijn gecertificeerd en goed georganiseerd. Ons doel is om u eerlijk te adviseren en een zo hoog mogelijke service te bieden.

Hoe helpen wij u?

Wij bieden zonne-energiesystemen op basis van een uitgebreide opname van uw bedrijfspand en de beste mogelijkheden voor uw bedrijfssituatie. Zo kijken we naar verbruik, aansluiting en dakoppervlak, de dakconstructie, de staat van de dakbedekking en de financiële mogelijkheden. TerraWatt ontwerpt, levert en plaatst de oplossingen en kan deze wanneer nodig ook financieren.

Wij staan voor u klaar met advies

Wilt u duurzame energie, maar ziet u door de vele bomen het bos niet meer? Wij overzien systemen en mogelijkheden, en hebben inzicht in kosten en besparingen op het gebied van zonne-energie, zonneparken en energieopslag. Ga met ons in gesprek en ontdek welke oplossing het best bij u past.

Mail ons voor een vrijblijvend adviesgesprek

Roel van Beusekom

“Ik heb veel gedaan en gezien als het gaat om groene groei. Daarbij heb ik een passie voor onze prachtige aarde, mensen en projecten. In TerraWatt komt dit alles voor mij samen op het gebied van energie. Het is tijd om mijn kennis en ervaring in te zetten en samen met onze partners te groeien naar nul emissie en een gebalanceerde verdeling van kosten en opbrengsten."

Mail Roel

Gerard den Otter

“Alle berichten over de gevolgen van onze ‘way of life’ deden mij besluiten om hier zelf iets aan te doen. Er is genoeg gepraat en er zijn voldoende betaalbare alternatieven. Gewoon dóen dus: een flinke ambitie, een uitgekiend uitvoeringsproces en gáán! Ik kan dat, iedereen kan dat.”

Mail Gerard