logo

Slimme laadpalen voor elektrisch vervoer

Iedereen in een elektrische auto!

Ik ga ook elektrisch en heb laadpalen nodig

De ontwikkelingen op het gebied van elektrische auto’s gaan snel. De verwachting is dat Nederlanders, mede dankzij belastingvoordelen en subsidies, over enkele jaren alleen nog elektrische auto’s kopen. De behoefte aan laadpunten neemt hierdoor snel toe. TerraWatt ontwerpt en installeert intelligente laadpalen bij bedrijfslocaties en zorgt voor de benodigde infrastructuur. Zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

Laadoplossingen voor al uw zakelijke locaties

Van kantoren met luxewagens tot wagenparken met bedrijfswagens – de laadoplossingen van TerraWatt zijn geschikt voor ál uw zakelijke locaties. Wilt u alleen uw eigen medewerkers laten laden of biedt u uw elektrisch rijdende bezoekers een extra service? Via het beheersysteem bepaalt u wie er bij uw laadpunten mag opladen. Ook kunt u zelf de prijs per kWh vaststellen en op tijd gebaseerde tarieven instellen voor verschillende doelgroepen.

Bel of mail ons

Eenvoudig online uw laadpunten beheren

Heeft u meerdere vestigingen of laadlocaties? Samen met onze partners verbinden wij al uw laadpalen aan een online gebruikersportal. In deze beveiligde omgeving kunt u eenvoudig zelf de laadpunten van al uw locaties beheren, laadpassen toewijzen en tarieven en tijdsperiodes instellen. Daarnaast geeft de geavanceerde software u op elk gewenst moment inzicht in de actuele laadgegevens, de bezetting en de beschikbaarheid van uw laadpalen. Ook ziet u uw kosten en besparingen. U kunt bovendien rapportages downloaden voor uw administratie en uw belastingaangifte.

Neem contact op

Heeft u al gekozen voor elektrisch rijden?

Neem dan gerust contact met ons op voor de beste oplossing op het gebied van laadpalen.

Ik ben er klaar voor!