logo

Slim zonne-energie opslaan en delen via energieopslag

Altijd schone energie én geld besparen met sonnenBatterie

Dat wil ik!

Zonne-energie opslaan met de opslagbatterijen van sonnenBatterie heeft vele voordelen. Zo kunt u de door uw eigen zonnepanelen opgewekte energie dankzij accuopslag op elk moment gebruiken, ook ’s nachts en wanneer het overdag bewolkt is. Op deze manier verlaagt u uw energiekosten zonder dat u er omkijken naar heeft en bent u niet langer afhankelijk van externe energietoevoer, het weer of prijsstijgingen.

Schone, eerlijke en betaalbare energieopslag met sonnenBatterie

De basis voor dit schone energienetwerk leggen wij samen met sonnenBatterie, de innovatieve Duitse leverancier van de opslagbatterijen. Zij leveren een hoogwaardig, compact, compleet en uiterst betrouwbaar systeem voor het opslaan en delen van zonne-energie. Naast de duurzame batterijmodules beschikt elke sonnenBatterie over een omvormer, een intelligente energiemanager, meettechnologie en de software om het geheel soepel te laten werken.

Als exclusief partner voor Nederland levert TerraWatt met sonnenBatterie een hoogwaardig, compact, compleet en uiterst betrouwbaar systeem voor het opslaan én delen van zonne-energie. Doordat u uzelf op elk moment van schone energie kunt voorzien, bent u niet langer afhankelijk van externe energiebronnen. Doordat de energie kan worden gedeeld, zorgt de sonnenBatterie bovendien voor stabilisatie van het energienetwerk.

In de ‘sonnenCommunity’ krijgt energie een gezicht. Niet langer wordt de energie opgewekt in een anonieme elektriciteitscentrale, maar door de buren – die ook deel uitmaken van de sonnenCommunity. Ga naar het webportaal sonnenCommunity en ontdek wie in uw buurt gemeenschappelijke energie produceert. TerraWatt lanceert de Nederlandse sonnenCommunity in maart 2019.

Lange levensduur

De sonnenBatterie heeft een minimale levensduur van 10.000 oplaadcycli. U weet dus zeker dat de opslagbatterij u vele jaren schone energie gaat leveren.

Uiterst veilig

In de sonnenBatterie worden uitsluitend lithium-ijzer-fosfaatbatterijen gebruikt. Dit is de veiligste technologie voor lithiumbatterijen die op dit moment beschikbaar is.

Zeer voordelig

Dankzij de aantrekkelijke aanschafprijs en de korte terugverdientijd is de sonnenBatterie voor u de voordeligste toegang tot schone energie.

Bent u net zo ambitieus als wij?

Bent u die ondernemer of particulier die mee voorop wil lopen? Voor onze community zoeken we mensen en bedrijven die net zo ambitieus zijn als wij. Investeer mee en sluit aan op ons schone energienet!

Meer weten?