logo

Samen met TerraWatt
naar nul emissie en de toekomst die we echt willen


Onze natuur als bron van schone energie

sonnen

De sonnen-batterij is een van Duitslands bestverkochte op lithium gebaseerde opslagsystemen. Sinds 2011 ontworpen en geproduceerd in het Duitse energiedorp Wildpoldsried, wordt deze thuisbatterij vandaag de dag in vele duizenden huishoudens gebruikt voor het veilig opslaan van zelfgeproduceerde energie. Als Duits kwaliteitsproduct voldoet de sonnen-batterij aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit om zo jouw investering op de lange termijn te beschermen.

Zonnepanelen op uw bedrijfspand

Bent u klaar voor een zonnepark op het dak van uw bedrijf? TerraWatt heeft veel ervaring met dakgebonden zonne-energiesystemen voor bedrijfspanden en biedt het beste systeem voor de beste prijs. Van de eerste (gratis) berekeningen tot de uiteindelijke plaatsing van uw zakelijke zonnepanelen: wij helpen u doortastend en met technische expertise. TerraWatt is groot voorstander van zonnepanelen op bedrijfsdaken. Die zijn vaak groot en plat, en zo hoeven we de natuur op de grond niet te belasten. Ideaal dus!

Zonneparken met oog voor de natuur

Help mee om de energietransitie in Nederland te versnellen. Samen met onze partners ontwikkelen, financieren en bouwen wij grondgebonden zonneparken en zonneweides voor het opwekken van zonne-energie, met oog voor de natuur. TerraWatt hecht daarbij veel waarde aan lokale betrokkenheid en goed overleg met omwonenden, grondeigenaren en overheden. Ons doel: een wereld vrij van fossiele brandstof. Met onze pipeline van meer dan 100 MWp zijn we goed op weg.

Zet uw biomassa-afval om in warmte

Zoekt u een oplossing voor uw biologisch afbreekbare afval en wilt u gratis echt groene warmte ontvangen? Met TerraWatt BIO assisteren wij bedrijven en gemeenten bij het duurzaam verwerken van biomassa-afval. Wij financieren en leveren hiervoor een geavanceerd biomassa-pyrolysesysteem dat CO2-emissies reduceert, afvaltransporten vermindert en groene warmte van het biomassa-afval genereert. Zo kunnen wij ook uw gasvoorziening afsluiten en bespaart u fors op uw energiekosten. Van uw afval maken we een geavanceerde en gecertificeerde bodemverbeteraar die ingezet wordt bij strokenteelt en agrobosbouwoplossingen.

Slimme laadpalen voor geruisloos vervoer

Kiest u ook voor minder geluidsoverlast? Ga dan voor elektrisch vervoer. TerraWatt ontwerpt en installeert intelligente laadpalen bij uw bedrijfslocatie en zorgt voor de benodigde infrastructuur. Van kantoren met luxewagens tot wagenparken met bedrijfswagens – onze laadoplossingen zijn geschikt voor álle zakelijke locaties. En ook uw elektrisch rijdende bezoekers biedt u met onze laadpalen een extra service. Heeft u meerdere vestigingen? Via onze online portal kunt u de laadpunten op de locaties zelf eenvoudig beheren. Zo bespaart u op de kosten en behoudt u altijd de controle.